---

Qui som?

La Nuclear és un projecte nascut l’any 2019 de la ma de Nene Coca, activista cultural amb àmplia experiència en el sector artístic i associatiu.

Durant la seva extensa trajectòria ha format part com a soci de diferents associacions sense ànim de lucre, on ha consolidat la idea que les entitats son una bona eina per l’acció cultural i la participació política i social.

Ha estat soci fundador del Grup de Teatre El Mirall i de M.A.I. (Músics Associats Independents) de Blanes; col·laborador de l’Associació Orella Activa i, més recentment, secretari de la Plataforma de Dramatúrgia de les Comarques Gironines. En l’actualitat és soci de l’Associació Cultural de Cervesa Artesana El Tirador de Girona.

Professionalment ha estat al darrera de Produccions A. Paranoides des d’on ha desenvolupat tasques de management i producció d’esdeveniments musicals; ha treballat com a freelance en diferents projectes musicals i d’arts escèniques com FITAG, Projecte T, Summercase… i ha estat durant deu anys coordinador de l’Associació Gironina de Teatre, l’entitat que gestiona el Centre de formació teatral El Galliner.

La Nuclear